Nazmi Özkoyuncu üniversitelilerle buluştu

24 yıldır bölgede ulusal reklamcılık yapan ve büyük başarılara imza atan GAMEP Başkanı ve Dolphin Ajans Onursal Başkanı Nazmi Özkoyuncu, Gaziantep Üniversitesi İletişim ve Medya Topluluğu tarafından düzenlenen etkinlikte üniversite öğrencileri ile bir araya geldi. Programda açılış konuşmasını yapan Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Emine Şahin, öğrencilere örnek olacak ve sahada başarılı insanları kampüse davet etmekteki amaçlarının yeni nesli cesaretlendirmek olduğunu ifade etti. Şahin, iş hayatında başarıyı yakalayanların hikayelerine devam edeceklerini vurgulayarak, başarı için tekrar tekrar denemeye devam etmeleri gerektiğini kaydetti. Yrd. Doç. Dr. Bayram Oğuz Aydın ise "Gaziantep Üniversitesi ile Dolphin Ajans arasında çok özel bir bağ oldu. Dolphin Ajans'ta staj yapan öğrencilerinin çok iyi bir saha eğitimi aldılar. İstanbul ya da Ankara' ya gitmenize gerek yok. Gaziantep'te işini ulusal yapan bir ajans var, her konuda bu ajanstan yararlanabilirsiniz" şeklinde konuştu.

Nazmi Özkoyuncu ise konuşmasında, çağın mesleğinin reklamcılık olduğunu söyleyerek, genç iletişimcilere başarı hikayesini anlattı. Genç iletişimcilere ışık tutmaya, her zaman destek olmaya hazır olduklarını belirten Özkoyuncu, "Bu güzel kenti, markalar şehrini İstanbul'a muhtaç etmeyelim, sizin gibi genç iletişimciler yetiştikçe buna ihtiyacımız yok. Büyük bir açığı kapatacağınıza inanıyorum ve sonuna kadar destek olmaya hazırım. Örneğin; reklam senaristleri çıksın aranızdan, iletişimi her yönüyle kavrayan ve işini çok iyi yapan İşinizi severek yapın, mesleğinizin kıymetini bilin. Çağın mesleğini yapmaya hazırlanıyorsunuz, yolunuz açık olsun" ifadelerini kullandı.

 

Tercübelerini paylaşmaya devam eden Özkoyuncu, öğrencilere uyarılarda da bulunarak, "İletişim Fakültesi öğrencileri, sizler geleceğimizsiniz. Gelecek olan sizlersiniz. Sizin varlığınızla gurur duyuyor ve çok başarılı işler yapacağınıza inanıyorum. Sizlere tavsiyem bilgi güçtür, hatta silahtır bunun için çok okuyun, labirentte kaybolmayın, büyüklerinize karşı, öğretmenlerinize karşı saygılı olun. Onların bilgisinden, tecrübesinden, donanımından faydalanın fakat korkuyu da üzerinizden atın. Başarının önündeki en büyük engel korkudur" dedi. Özkoyuncu'nun yapımcılığını üstlendiği reklam filmi ve müziklerinden olan Mahmood Coffee reklamları ile Öncü Salça için hazırladığı reklam müziğini salondaki öğrenciler tarafından alışılagelmiş bir şekilde söylenmesi, ajans çalışanlarına duygusal anlar yaşattı. Özkoyuncu, çok güzel vakit geçirdiklerini ifade eden öğrencilerin soru yağmuruna uğradı.

Program sonunda İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç Dr. Emine Şahin, Özkoyuncu'ya teşekkür plaketi takdim etti. Gaziantep Üniversitesi İletişim Fakültesi, her ay farklı bir başarı hikayesi organizasyonu ile öğrencilerini buluşturmayı hedefliyor.